Zelf deuren renoveren

Zelf (eiken) deuren zandstralen, renoveren ?
 

zelf eiken deuren renoverenU wilt graag zelf uw (eiken) deuren renoveren, maar weet niet goed hoe eraan te beginnen ?

Bij meubelrenovatie kunnen wij u helpen voor het décaperen, zandstralen, tot en met de totale renovatie van uw (eiken) deuren.

In tegenstelling tot het totaal renoveren van een keuken bent u voor de renovatie van uw deuren eigenlijk beter om dit niet (volledig) zelf aan te pakken.  Bij Meubelrenovatie.be zijn wij zodanig ingericht en voorzien van de nodige producten en machines dat wij de renovatie van uw deuren, of toch zeker van alles wat gedemonteerd kan worden, voor een heel betaalbare prijs op een redelijke termijn kunnen uitvoeren.  Erna heeft u een nieuwe en degelijke eigentijdse deuren waarvan u nog jaren zal kunnen genieten.

zandstralen eiken deurenU kan de deuren zelf décaperen met een décapant, maar dit zal u de nodige tijd kosten en ook de décapanten zijn niet goedkoop.  

Zelf zandstralen of luchtgommen is meestal ook geen optie omdat de huur van de machines redelijk duur is en u zonder ervaring veel problemen zal ondervinden.

Uit ervaring merken we dat onze klanten jammer genoeg meestal eerst honderden euro's uitgeven aan décapants of aan het huren van machines om zelf de meubelen blank te zetten, maar dan toch bij ons terecht komen.

De omlijstingen die wij niet kunnen demonteren kunnen ter plaatse geschuurd worden met professionele schuurmachines.

Wij kunnen u wel leren hoe u best de nabehandeling doet,  het zelf aanbrengen van de beitsen, vernissen of lakken kan u wel wat besparen op de totaalrenovatie van uw deuren. 

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

8 + 0 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be