Zandstralen

Zandstralen, of stralen van meubelen keukens en houten structuren

 

zandstralen - luchtgommen van eiken meubelen

Zandstralen is één van de eenvoudigste manieren om snel uw eiken of houten meubelen, eetplaats, keuken, plafond of trap te ontdoen van de huidige donkere of geel/oranje beits of vernislaag.

Er bestaan naast zand ook andere straalmiddelen bvb olivine, garnet (gommen), korund, aluminium oxide, gommalite, glasparel, grit (metaalbolletjes)...

Ieder straalmiddel heeft zijn voor en nadelen en veel is natuurlijk afhankelijk van de persoon die straalt en van de druk.  Stralen is eigenlijk grotendeels handwerk, de straler bepaalt hoeveel product er vrij komt en onder welke druk.

Het is uiteraard overduidelijk dat we op hout met ijzervrije straalmiddelen werken.  Want de meubelen moeten na het stralen behandeld worden, en als dit zou gebeuren met producten op waterbasis, dan krijgen we roestvlekken waar eventuele heel kleine restjes van het straalmiddel in het hout zijn achtergebleven.
zandstralen - luchtgommen van eiken meubelen
Waar we natuurlijk ook op letten bij het stralen is de gezondheid van de straler.  Daarom stralen wij zo weinig mogelijk met zand, maar met straalmiddelen die niet schadelijk zijn.

Zelf uw eetplaats stralen ?

Als u de huurprijs van een compressor en een straalketel samentelt met het nodige straalmiddel, en geen enkele ervaring heeft met het zandstralen is het niet aan te raden om zelf een eetplaats, keuken of trap te stralen.

De totaalprijs en de ervaring zijn twee belangrijke factoren om zo'n projecten tot een goed einde te brengen.

Bij meubelrenovatie.be hebben wij ervaring sedert 2004 en kunnen wij uw eetplaats, trap of keukenrenovatie uitvoeren voor een heel realistische prijs.

Meer info ?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op !

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

11 + 1 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be