Plafonds zandstralen en behandelen

Zandstralen en behandelen van plafonds en balken 

zandstralen van eiken plafond in keuken
Hier, bij Meubelrenovatie.be kan u alle uitleg vinden over het zandstralen en de renovatie van houten, of eiken balken en plafonds.

We proberen u op een eenvoudige manier uit te leggen wat de mogelijkheden zijn om de renovatie van uw plafond of balken tot een goed en betaalbaar einde te brengen.

Sinds 2004 zijn wij actief bezig met renovatie van houten structuren.  We werken veel voor architecten en aannemers in Belgë, Nederland en Frankrijk, maar uiteraard ook voor particuliere klanten.

décaperen zandstralen plafondEr zijn verschillende manieren om eiken en andere houtsoorten plafonds of balken te décaperen, maar meestal is het zandsrtralen wel de snelste en goedkoopste oplossing.
Het enige nadeel van zandstralen is dat er heel veel stof in de ruimte aanwezig is tijdens dit werk.
Als we enkel in één ruimte, bvb de leefruimte moeten werken, dan plakken we alle deurgaten af zodat het stof niet in uw volledige woning terecht komt.
Het zandstralen van een gemiddeld plafond duurt een dag. 

De nabehandeling kunnen wij voor u doen, maar kan u ook zelf doen, er zijn er veel mogelijkheden, zoals beitsen, het plaatsen van een olie, of een combinatie van de twee. Voor de behandeling van plafonds of houten of eiken balken kiezen wij meestal voor beitsen in combinatie met een laag matte vernis.  Sommige van onze klanten behandelen het plafond niet.  Het nadeel hiervan is dat u het later nooit eens kan afwassen met vochtige doek.

Wilt u toch nog meer informatie of staat er hier geen antwoord op uw vraag over zandstralen, beitsen of een vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw balken of plafond, neem dan gerust met ons contact op.

_

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

9 + 11 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be