Keukenrenovatie

Zandstralen, logen, beitsen, renovatie van eiken keukens

 

zandstralen van eiken keuken

Heeft u ook een eiken keuken die u in een nieuwe eigentijdsere kleur wilt laten zetten ?

Op de foto's op deze pagina kan u zien hoe wij van uw meestal donkere of geel/oranje gebeitste of verniste keukens op een heel redelijke termijn een mooie hedendaagse landelijke eigentijdse keuken maken.

De renovatie (blank zetten, beitsen, vernissen) van een eiken keuken duurt bij Meubelrenovatie.be een week.  We beginnen op maandag, en de vrijdagavond heeft u een nieuwe eigentijdse keuken.

eigentijdse keukenrenovatie

Zo beginnen wij de maandag altijd met alles wat los kan te demonteren en naar onze werkplaats te Avelgem te brengen.  Dit zijn meestal de massieve eiken deurtjes, lades, kroonlijsten, plinten en wanden van de keuken.

Eén man blijft ter plaatse om de kader te behandelen.  Indien dit vast gedeelte van de keuken in eik of fineer is wordt deze opgeschuurd en gebeitst en vernist zoals de losse delen, als hij uit melaminne bestaat wordt deze mat gewreven, geprimerd en gelakt in een kleur die meegaat met de gekozen beits of behandeling.

De vrijdag worden de losse eiken delen terug gemonteerd !

Welke behandeling kiezen voor uw keukenrenovatie?  Bij Meubelrenovatie.be zijn er tal van mogelijkheden.  
Kom vrijblijvend eens langs om de mogelijkheden te bespreken !

zandstralen van eiken keukendeurtjes
 
Onze klanten kiezen bij de renovatie van een keuken meestal voor witte of grijze beitsen, of een zo naturel mogelijke look.  Op een keuken plaatsen wij altijd twee lagen matte vernis om het onderhoud met vochtige doek mogelijk te maken, maar ook om de gerenoveerde meubelen te beschermen tegen  het dagelijkse gebruik.  Zo zijn onze vernissen bestand tegen water, wijn, champagne...

Bij het (zand)stralen van de keukendeurtjes bewerken we alle zichtbare zijdes, dus ook de binnenzijde van de deurtjes.  Het slagwerk wordt mee bewerkt en uiteraard de binnenzijde van vitrine's.

renovatie keuken

Wilt u graag de kostprijs voor de totaalrenovatie van een eiken keuken kennen of meer informatie over het logen, zandstralen, beitsen, vergrijzen of vernissen van uw keuken ?
Neem dan contact op met Meubelrenovatie.be, of stuur ons foto's van uw bestaande keuken door, en wij bezorgen u gratis een vrijblijvende offerte voor uw keukenrenovatie.

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

2 + 6 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be