Zelf meubelen renoveren

Zelf (eiken) meubelen zandstralen, renoveren ?
 

zelf eiken eetplaats renoverenU wilt graag zelf uw meubelen renoveren, maar weet niet goed hoe eraan te beginnen ?

Bij meubelrenovatie kunnen wij u helpen voor het décaperen, zandstralen, tot en met de totale renovatie van uw (eiken) eetplaats of meubelen.

In tegenstelling tot het totaal renoveren van een keuken bent u voor de renovatie van uw meubelen of eetplaats eigenlijk beter om dit niet (volledig) zelf aan te pakken.  Bij Meubelrenovatie.be zijn wij zodanig ingericht en voorzien van de nodige producten en machines dat wij de renovatie van uw eetplaats, voor een heel betaalbare prijs op een redelijke termijn kunnen uitvoeren.  Erna heeft u een nieuwe en degelijke eigentijdse eetplaats waarvan u nog jaren zal kunnen genieten.

zandstralen eetplaatsMeestal gaan wij een eetplaats of uw eiken meubelen blank zetten door ze licht te stralen of te décaperen, en als ze geverfd is wat bijna nooit voorkomt, dan moeten we ze logen in een chemisch bad.

Zelf verwijderen van beitsen, verven en vernissen is onbegonnen werk.  Uit ervaring merken we dat onze klanten jammer genoeg meestal eerst honderden euro's uitgeven aan décapants of aan het huren van machines om zelf de meubelen blank te zetten. 

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

6 + 0 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be