Trappen

Trappenrenovatie, zandstralen, décaperen en renoveren van trappen 

zandstralen van eiken trap
Op dit gedeelte van Meubelrenovatie.be kan u alle uitleg vinden over het zandstralen en de renovatie van eiken trappen, en renovatie van trappen uit andere houtsoorten.

We proberen u op een eenvoudige manier uit te leggen wat de mogelijkheden zijn om de renovatie van uw eiken trap tot een goed en betaalbaar einde te brengen.

Sinds 2004 zijn wij actief bezig met het zandstralen en behandelen van houten trappen.

décaperen van eiken trappenEr zijn verschillende manieren om eiken en trappen uit andere houtsoorten te ontdoen van hun huidige vernis, beits of verflagen, zoals het manueel décaperen, schuren, het logen in een chemisch bad, het zandstralen, of het gommen. 

Ook voor de nabehandeling zijn er heel veel mogelijkheden, zoals beitsen, het plaatsen van een olie, of een combinatie van de twee. Trappen worden meestal gebeitst en erna twee keer mat vernist met Pura Natura vernis.  Op deze website zal u normaal een antwoord vinden op al uw vragen met betrekking tot het renoveren van trappen.

Wilt u toch nog meer informatie of staat er hier geen antwoord op uw vraag over zandstralen, beitsen of een vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw trap, neem dan gerust met ons contact op.

_

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

7 + 0 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be