Meubelen

Meubelrenovatie, décaperen en renoveren van meubelen

zandstralen van stoelen
Welkom bij Meubelrenovatie.be uit Avelgem. Op dit onderdeel van Meubelrenovatie.be kan u alle uitleg vinden over het zandstralen en de renovatie van eiken meubelen, en meubels uit andere houtsoorten.

We proberen u op een eenvoudige manier uit te leggen wat de mogelijkheden zijn om de renovatie van uw eetplaats of andere meubelen tot een goed en betaalbaar einde te brengen.

Sinds 2004 zijn wij actief bezig met meubels te renoveren, we hebben alle mogelijke behandelingen uitgetest, zowel om de bestaande beitsen, vernissen en verven te verwijderen, alsook om uw meubelen een nieuw eigentijdser uitzicht te geven. Op deze site kan u beeldmateriaal vinden van door ons gerenoveerde dressoirs, tafels, stoelen, vitrinekasten, TV-kasten, kortom alle mogelijke meubelen en eetplaatsen.

décaperen van meubelenEr zijn verschillende manieren om eiken en andere houtsoorten meubels te ontdoen van hun huidige vernis, beits of verflagen, zoals het manueel décaperen, het logen in een chemisch bad, het zandstralen, of het gommen.

Ook voor de nabehandeling zijn er heel veel mogelijkheden, zoals beitsen, het plaatsen van een olie, of een combinatie van de twee. De meubelen worden bij ons zo afgewerkt dat u ze achteraf kan behandelen met een vochtige doek. Bedankt voor uw bezoek aan Meubelrenovatie.be !

Wilt u toch nog meer informatie of staat er hier geen antwoord op uw vraag over zandstralen, beitsen of meubelrenovatie, neem dan gerust met ons contact op.

_

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

2 + 6 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be