Stofferen van banken, stoelen

Stofferen en herovertrekken van zetels, stoelen, banketten,...

zetel stofferen

Bij Meubelrenovatie.be kan u ook terecht voor het stofferen, overtrekken, of opnieuw overtrekken van uw zetels, stoelen en banketten.

U bent altijd welkom in één van onze werkplaatsen voor meer informatie, keuze van stoffen, skai of leder, en voor een vrijblijvende offerte om ook het herstofferen / overtrekken / stofferen van uw meubilair tot een goed einde te brengen.
Wij kunnen zowel uw klassieke als eigentijdse meubelen opnieuw stofferen.


herstofferen lederen zetel
Wij kunnen de meubelen overtrekken in een eigentijdser stof, skai of leder naar keuze, alsook kleine reparaties uitvoeren.

Voor een vrijblijvende offerte kan u ons best een foto van de te behandelen meubelen doormailen of meebrengen als u langsskomt in onze werkplaats.  Wij werken voor klanten in België, Frankrijk en Nederland en daardoor proberen wij in eerste instantie offertes te maken via email.

Naast het stofferen van gewone meubelen kunnen wij u ook helpen om bvb de zetels van uw oldtimer of wagen een nieuw leven te geven.

stofferen zetel

 

Gezien ook het stofferen of herstofferen van zetels een uitstervende ambacht is geworden zijn wij tevreden dat wij onze klanten kunnen bedienen met een wachttijd van 3 a 8 weken, afhankelijk van de omvang van het werk, en van de keuze van de stof of leder.

Voor die keuze van stof, skai of leder om uw meubel te overtrekken bekijken wij in eerste instantie wat de bedoeling van de renovatie is en de intensiviteit van gebruik.  

Aarzel niet en neem vrijblijvend en gratis contact met ons op voor een afspraak in onze atelier.

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

12 + 4 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be