Keukens

Keukenrenovatie, décaperen en renoveren van keukens 

zandstralen van eiken keuken
Op dit gedeelte van Meubelrenovatie.be kan u alle uitleg vinden over het zandstralen en de renovatie van eiken keukens, en renovatie van keukens uit eventueel andere houtsoorten.

We proberen u op een eenvoudige manier uit te leggen wat de mogelijkheden zijn om de renovatie van uw eiken keuken tot een goed en betaalbaar einde te brengen.

Sinds 2004 zijn wij actief bezig met keukenrenovatie, we hebben alle mogelijke behandelingen uitgetest, zowel om de bestaande beitsen, vernissen en verven te verwijderen, alsook om uw keuken een nieuw eigentijdser uitzicht te geven. Op deze site kan u beeldmateriaal vinden van door ons gerenoveerde keukens in heel België, Nederland en Frankrijk.

décaperen van eiken keukensEr zijn verschillende manieren om eiken en andere houtsoorten keukens te ontdoen van hun huidige vernis, beits of verflagen, zoals het manueel décaperen, schuren, het logen in een chemisch bad, het zandstralen, of het gommen. 

Ook voor de nabehandeling zijn er heel veel mogelijkheden, zoals beitsen, het plaatsen van een olie, of een combinatie van de twee. Voor de behandeling van keukens kiezen wij meestal voor beitsen in combinatie met twee lagen matte vernis.  Op deze website zal u normaal een antwoord vinden op al uw vragen met betrekking tot het renoveren van keukens.

Wilt u toch nog meer informatie of staat er hier geen antwoord op uw vraag over zandstralen, beitsen of een vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw keuken, neem dan gerust met ons contact op.

_

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

1 + 0 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be