Trappenrenovatie, zandstralen van trappen

Zandstralen, logen, beitsen, renovatie van (eiken) trappen

 

zandstralen van een eiken trap

Heeft u ook een eiken trap, of een trap uit een andere houtsoort die u in een nieuwe eigentijdse tint wilt laten behandelen ?

Op de foto's op deze pagina kan u zien hoe wij van een meestal donkere of geel/oranje geboende, gebeitste of verniste trap in enkele dagen een landelijke makkelijk te onderhouden trap maken.

Zoals u verder op Meubelrenovatie.be zal ontdekken zijn er heel veel mogelijkheden om uw houten trappen te behandelen.

beitsen en vernissen van een eiken trap

Uw trap is geverfd, er zitten vele oude verflagen op ?  
Dan gaan we deze trap niet zandstralen maar décaperen of logen, of chemisch verwijderen van de verflagen. 
We kunnen de trap ook -indien deze te demonteren is- onderdompelen in een chemisch bad waardoor hij terug blank komt te staan.  

Is de trap niet te demonteren, dan moeten wij hem manueel décaperen ter plekke, wat uiteraard de duurste optie is.  In dit geval kan u ook opteren om de trap mat te schuren en opnieuw te lakken.

Geboende, gebeitste en verniste trappen daarentegen gaan we meestal zandstralen.  Hiervoor wordt de ruimte en vloer afgeplakt zodat er enkel veel stof is in de hall tijdens de werken.  Het is aan te raden om de hall pas opnieuw te behangen of verven na het zandstralen van trappen.

Eens de trap is gestraald, moet deze zo snel mogelijk worden behandeld.

Welke behandeling kiezen voor de renovatie van uw trap ?  Bij Meubelrenovatie.be zijn er vele mogelijkheden.  

Alles is afhankelijk van de houtsoort, de huidige behandeling en het budget.   

zandstralen en behandelen trappen
 


Onze klanten kiezen meestal voor een zo natuurlijk mogelijke behandeling, een vergrijzing of beits gevolgd door twee lagen Pura Natura vernis van Hesse.  Deze vernis gebruiken wij al meerdere jaren en heeft zijn degelijkheid bewezen, plus dat Hesse een betrouwbare leverancier is die ook een goede support-afdeling heeft in een begrijpelijke taal.  
We plaatsen altijd twee laggen matte vernis (Hesse-Pura Natura) zodat de trap later op een normale manier kan gereinigd en onderhouden worden, maar ook om de gerenoveerde trappen te beschermen tegen het dagelijkse gebruik.  

Bij het renoveren van een houten trap kan u ook een heel stuk uitsparen door enkele zaken zelf te doen.  U kan bijvoorbeeld helpen de ruimte af te plakken, of de trap zelf behandelen.
Wij geven u alle nodige informatie en kunnen u de beitsen, verven en/vernissen leveren zodat u de nabehandeling heel eenvoudig zelf kan doen waardoor de rekening van deze renovatie heel betaalbaar blijft.

In dit geval krijgt u een handleiding en een nummer van één van onze medewerkers waardoor wij u kunnen helpen de renovatie van de trap tot een goed einde te brengen.

zandstralen van trap

Wilt u graag de kostprijs voor de totaalrenovatie van een eiken of houten trap kennen,
of wilt u meer informatie over het logen, zandstralen, beitsen, vergrijzen of vernissen van uw trap, keuken, plafond, eetplaats, tafel, dressoir, vitrine ?
Neem gerust contact op met Meubelrenovatie.be en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

2 + 8 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be