Raamdecoratie

Raamdecoratie

raamdecoratie
Hier, bij Meubelrenovatie.be werken we samen met een expert in raamdecoratie.  Op deze manier kunnen we naast het renoveren van uw trap, eiken plafond, of keukenrenovaties ook instaan voor uw raamdecoratie.
We proberen u op een eenvoudige manier uit te leggen wat de mogelijkheden zijn om de raamdecoratie tot een goed en betaalbaar einde te brengen.

Sinds 2004 zijn wij actief bezig met renovatie van keukens, plafonds, trappen en plaatsen van raamdecoratie en zonnewering.  We werken veel voor architecten en aannemers in Belgë, Nederland en Frankrijk, maar uiteraard ook voor particuliere klanten.

horizontale lamellenEr zijn verschillende mogelijkheden in raamdecoratie.  Zo kan u bij ons terecht voor uw zonnewering en raamdecoratie, zoals verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, duo-rolgordijnen, overgordijnen en vouwgordijnen.

Al deze raamdecoratie wordt op maat gemaakt en geinstalleerd, en dit tegen de beste tarieven.


Wilt u toch nog meer informatie, of een vrijblijvende offerte, of staat er hier geen antwoord op uw vraag over raamdecoratie of zonnewering, 
neem dan gerust met ons contact op.

_

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

11 + 7 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be