Meubelrenovatie

Zandstralen, logen, beitsen, renovatie van meubelen

 

zandstralen van barkast

Heeft u ook een eiken eetplaats, of andere houten meubelen die u in een nieuwe eigentijdsere kleur wilt laten zetten ?

Op de foto's op deze pagina kan u zien hoe wij van uw meestal donkere of geel/oranje gebeitste of verniste eetplaatsen of slaapkamers en andere meubelen op een heel redelijke termijn mooie hedendaagse landelijke meubelen maken.

Zoals u verder op Meubelrenovatie.be zal ontdekken zijn er heel veel mogelijkheden om uw meubelen of eetplaats te behandelen.

zandstralen van barkast

Zo gaan wij geverfde meubels logen, dit wil zeggen chemisch ontdoen van hun kleur zodat ze terug in originele staat komen te staan.  
Gebeitste of verniste meubelen kunnen volgens ons beter worden blank gezet door ze te stralen met heel fijn zand, corund of andere straalmiddelen.  Hierdoor komen ze wel iets ruwer te staan, maar na de eindbehandeling zijn ze perfect te onderhouden met een vochtige doek.

Welke behandeling kiezen ?  Bij Meubelrenovatie.be zijn er tal van mogelijkheden.  
Wij hebben een 30-tal eigentijdse standaardkleuren.

zandstralen van stoelen
 
Onze klanten kiezen meestal voor vergrijzingen, witte of grijze beitsen, of een zo naturel mogelijke look.  We plaatsen altijd minimum één laag matte vernis om zoals hierboven vermeld het onderhoud met vochtige doek mogelijk te maken, maar ook om de gerenoveerde meubelen te beschermen tegen  het dagelijkse gebruik.  Zo zijn onze vernissen bestand tegen water, wijn, champagne...

Bij het (zand)stralen van de meubelen bewerken we alle zichtbare zijdes, ook de binnenzijde van de deurtjes en de zijkanten van de lade's.  Het slagwerk wordt mee bewerkt en uiteraard de binnenzijde van vitrine's.

Het zandstralen en/of renoveren van een eiken eetplaats neemt bij ons één grote week tijd in beslag.   Van het ophalen, het zandstralen of stralen met een ander straalmiddel, tot het vernissen en terug leveren.

zandstralen van stoelen

Wilt u graag de kostprijs voor de totaalrenovatie van een eiken eetplaats bestaande uit een tafel, 6 stoelen, een dressoir en een vitrine kennen, of
wilt u meer informatie over het logen, zandstralen, beitsen, vergrijzen of vernissen van uw eetplaats, tafel, dressoir, vitrine ?
Neem gerust contact op met Meubelrenovatie.be en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Share/Save

Openingsuren

Best bereikbaar 
Ma - Vr : 6 tot 18h
Za : 10 tot 12h
(op afspraak)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten!

12 + 2 =
Los deze simpele rekensom op om spam te voorkomen.

Poll

Hoeveel kost de renovatie van een tafel ?
renovatie.meubelrenovatie.be Webutation
redirect

Meubelrenovatie.be wordt Decapo

Ga naar Decapo of Blijf op meubelrenovatie.be